JOM KITA MAJU BERSAMA VEMMA

SEBUAH PELUANG PERNIAGAAN TERBESAR YANG PERLU DITEROKAI OLEH RAKYAT MALAYSIA UMUMNYA DAN MASYARAKAT BUMIPUTERA KHASNYA

PROGRAM PEMAKANAN VeMMA

Barangkali
antioksidan cecair yang paling berkesan di seluruh dunia!

Manggis yang dikenali sebagai Ratu Buah-Buahan telah diguna oleh pengamal kesihatan di benua Asia sejak berkurun-kurun kerana faedah pemakanan dan rasa enaknya. Dengan mencantumkan kuasa antioksidan manggis dengan vitamin, zat mineral yang berpunca daripada tumbuhan , aloe vera dan teh hijau, anda dapat mencapai satu asas pemakanan unggul, iaitu Program Pemakanan VeMMA Essential for Life!

Seperti dimaklum ramai, pengambil multivitamin dan zat mineral setiap hari adalah penting untuk kesihatan sempurna pada jangka masa yang panjang. Program Pemakanan VeMMA menyediakan dua rumusan cecair yang sungguh berkesan dan menyediakan vitamin, zat mineral dan antioksidan yang anda perlu untuk membina asas pemakanan yang kukuh. Setiap produk VeMMA adalah mudah diserap oleh badan (bioavailable) , lazat dan mudah diambil.

Dalam Program Pemakanan VeMMA ini, anda akan mendapat sebotol Mangosteen Plus @32 auns dan sebotol Kiwi-Strawberry Essential Mineral @ 32 auns. Isikan separuh gelas ukuran VeMMA anda (yang terkandung dalam program anda) dengan Mangosteen Plus dan bakinya dengan Essential Minerals sebagai minuman bertenaga anda pada setiap hari!


Bukankah cara ini begitu mudah untuk menjaga kesihatan badan anda?


PELUANG PERNIAGAAN SECARA PART TIME ATAU FULL TIME

** SILA BACA SEHINGGA SELESAI- HANYA 2 MINIT AKAN MERUBAHKAN CARA HIDUP ANDA, PENERANGAN DIBAWAH ADALAH AMAT PENTING, PAHAMI PASTI ANDA AKAN BERJAYA**

Ini adalah 100% Online internet business tanpa sempadan. Anda boleh menaja peserta dari 57 negara secara online. Hanya dengan mendaftar PERCUMA di http://www.vemmabuilder.com/638965605. Anda tidak perlu berjumpa orang, hanya berhadapan dengan pc/notebook sahaja untuk anda dapat downline dari 57 negara 24 x 7 online. Hebat bukan. Ia berlesen AJL di Malaysia dan ada product Antioksidan no 1 di dunia iaitu vemma (Jus Mangis), company multibillion di USA dan telah beroperasi selama 13 tahun. Baru 2 Tahun memasuki Malaysia secara online. www.vemma.com
(website tentang product dan company)

Ada terdapat 10 jenis bonus untuk kita kecapi setelah menjadi paid member.Anda juga memperolehi website percuma selama 90 hari dari sekarang ini iaitu www.vemmabuilder.com/ID-anda setelah anda mendaftar PERCUMA. Hanya dengan promote website anda akan dapat ramai peserta baru yang ingin membeli product dan membesarkan rangkaian anda dari serata negeri dan negara.
Contoh website saya http://www.vemmabuilder.com/638965605

Segeralah menjadi paid member untuk mendapat pulangan mingguan yang tinggi secara part-time di rumah.

Sekiranya anda tiada credit card, anda boleh mengunakan Debit Card (Master Card)kalau di Malaysia eonbank combi debit card yang mudah untuk mendapatkannya dan segera. Hanya buka akaun simpanan, dalam 30 minit dapat debitcard eonbank. Semua orang berumur 18 tahun keatas boleh memohon dan mendapatkannya. Setelah masukkan duit 16 jam dah boleh daftar paid member dan memjana bonus. Pembayaran melalui Credit Card atau debit Card adalah untuk mempercepatkan proses Bayaran dari 57 negara dan telah 13 tahun terbukti Selamat. Selain dari eonbank, debitcard Public Bank, Ambank, Al-rajhi, www.tunemoney.com juga boleh digunakan. Tetapi digalakkan eonbank. Bagi yang lain mengambil masa untuk mendapatkan debitcard.

Sila membuat pembayaran di www.vemmabuilder.com dan masukkan id dan password anda, clik ‘get started’ Kalau dah lupa sila daftar semula di

http://www.vemmabuilder.com/638965605

“HOME BASED INTERNET BUSINESS”

JANGAN Gadaikan Masa dan Wang Perniagaan Anda Dengan Teknik Yang Anda Cipta Sendiri Selagi Ianya Belum Teruji Berjaya. JANGAN buat pelaburan haram!

Saya Akan Bimbing Anda Ke Arah Satu Revolusi Perniagaan Internet Yg Cukup Hebat.

Berikan Keizinan Kepada Saya Membimbing Anda secara PERCUMA! Kami mahukan anda berjaya bersama-sama.

Pelbagai faedah dan bonus secara peribadi dari kami, termasuk personal coaching dalam semua bidang di internet.

Anda mencari perniagaan sebenar di hanya ingin bekerja dari rumah??

Ini yang anda nanti-nantikan...

Sistem website yang mantap dan berkesan.

Tidak perlu menjual produk.

Disertakan sistem autoresponder yang canggih.

100% dilakukan secara online.

Nilai Bonus USD yang tetap iaitu 1 USD = RM3.80

Bimbingan disediakan untuk kejayaan.

Pejabat di Malaysia sudah beroperasi dan sah undang-undang.

Pembayaran bonus terus ke Akaun Bank Tempatan! secara mingguan!


Amaran: Hanya Untuk Yang Serius Dan Mahukan Pendapatan Lumayan Sahaja !!!

Adakah Anda ?

Inginkan bimbingan PERCUMA dari pakar untuk menjana pendapatan 5K pada setiap bulan?

Mahukan diskaun serta ganjaran dan dibayar terus ke akaun bank anda pada setiap minggu?

Ingin meningkatkan pendapatan dengan menjalankan bisnes dari rumah dan laman web serta sistem yang bekerja 24jam untuk anda.

Ingin memulakan perniagaan sendiri dengan modal yang kecil dan hanya melakukannya secara sambilan tanpa perlu berhenti kerja

Jika tidak, sila berhenti membaca kerana anda hanya membazirkan masa dan tidak memerlukan Peluang Menjana Pendapatan lumayan ini

Bonus Akan Dibayar Setiap Minggu pada hari Sabtu

Selain bonus melalui cek, anda juga akan mendapat bonus pada setiap minggu terus ke akaun bank anda. Cuba anda bayangkan, dengan usaha yang tidak seberapa, tiba-tiba setiap pagi hari Sabtu anda terima email Bonus yang tertera.

This is to inform that JX ENTERPRISE has transfer RM986.32 to your Maybank account on 28 Dec 2008 via Maybank2u.com.

Please check your account balance.

SETIAP MINGGU!! Bukan sebulan sekali, tetapi seminggu sekali!!

Saya amat berminat tapi ada beberapa persoalan yang saya kurang faham

Jangan risau. Kami yakin semua persolan yang bersarang di kepala anda telah ditanya oleh orang lain sebelum ini. Oleh itu kami telah menyediakan satu ebook "Soalan Lazim (FAQ)" untuk rujukan. Maklumat tersebut akan dihantar terus ke email anda.

Khamis, 4 Jun 2009

CARA MENDAFTAR AHLI DAN CARA BEKERJA

Cara Mendaftar Ahli Dan Cara Bekerja

Pendaftaran untuk permulaan adalah percuma, dan anda akan diiktiraf sebagai “pre-enroller” iaitu keahlian PERCUMA!

LANGKAH 1:

Cara untuk mendaftarkannya hanya perlu ke website ini. Ia kelihatan seperti berikut:

LANGKAH 2:

ANDA HANYA PERLU MELENGKAPKAN BORANG SEPERTI DIATAS, DAN ANDA AKAN MENJADI AHLI “PRE-ENROLLER”!

LANGKAH 3:

Sila tunggu email pengesahan pendaftaran anda yang akan dihantar ke email anda sejurus selepas itu. Email tersebut mengandungi butiran akaun anda termasuk ID dan password.

LANGKAH 4:

Sila login dengan ID dan password diberikan. Klik pada “Back Office” kelihatan seperti berikut:

LANGKAH 5:

Sila klik pada “genealogy” untuk melihat senarai limpahan downline dari upline anda seluruh dunia! Apa yang anda nampak? TIADA.. Masih terlalu awal untuk mendapatkan downline dari upline, apakata anda singgah lagi dalam masa selepas beberapa jam! Hasilnya seperti berikut:

Banyak bukan? YA, semakin lama ahli dibawah rangkaian anda semakin ramai! PERCAYALAH.

LANGKAH 6:

Untuk mendapatkan bonus hasil dari ahli yang join dibawah rangkaian anda, anda perlu upgrade keahlian anda hanya dengan klik pada tab “Get Started”. Pendaftaran permulaan adalah hanya USD19.95 sahaja untuk kos maintenance website anda. Pembayaran boleh dilakukan dengan menggunakan Kad Kredit atau Kad Debit. Selepas 3 hari, anda akan ditolak USD90 dari akaun Kad Kredit / Kad Debit bagi proses pembelian produk Jus Manggis VeMMa. Apa yang menariknya, Jus tersebut akan terus sampai ke rumah dan tiada kos kurier dikenakan!

LANGKAH 7:

Selepas melengkapkan butiran Kad Kredit / Kad Debit anda, anda akan mendapat satu email dari pihak VeMMa mengenai butiran keahlian ahli “Paid Member” anda akan mendapat 9 digit ID seperti saya punya iaitu : 638965605. Dan website replika anda adalah seperi berikut : http://www.vemmabuilder.com/ID_baru_anda seperi saya punya http://www.vemmabuilder.com/638965605 , website replika inilah yang saya promosikan untuk mendapatkan lebih ramai ahli dibawah saya serata dunia!

LANGKAH 8:

Sekarang, anda perlu ke website http://myvemma.com dan klik pada “Member Login” seperti berikut:

LANGKAH 9:

Seterusnya klik pada “First Time?”

LANGKAH 10:

Sila penuhkan borang seperti tertera dilaman berkenaan, seperti berikut:

LANGKAH 11:

Selesai pendaftaran, kini anda sudah ada 2 website replika untuk promosi.

1) Vemmabuilder = untuk mencari ahli baru yang ingin bisnes online. Website promosi adalah seperti http://www.vemmabuilder.com/ID_baru_anda contoh: http://www.vemmabuilder.com/638965605

2) MyVemma = untuk promosi jus manggis VeMMa dan juga untuk melihat senarai penuh downline, dan komisen serta maklumat perniagaan anda. Website promosi adalah seperti: http://myvemma.com/username contoh : http://myvemma.com/ezymoney

Kedua2 webiste anda perlu promosikan bersungguh-sungguh, lebih kurang sejam setiap hari. Bukan masa yang panjang jika dibandingkan pulangan dari perniagaan ini.

PENTING! : Sekiranya anda tidak lalukan langkah 6 dan tidak upgrade keahlian sebagai “Paid Member”, maka sekiranya ahli2 dibwah anda telah menjadi “Paid Member” dari anda, maka ahli baru itu akan ‘melangkah’ anda, dan dia bukan lagi downline anda. Bagi memastikan semua ahli adalah downline anda, pastikan anda segera upgrade keahlian dan layak untuk mendapatkan bonus.

# Website replika untuk ahli percuma hanya akan bertahan selama 90 hari sahaja jika anda tidak upgrade keahlian. Bayangkan berapai ramai yang dah join dibawah anda, dan bayangkan betapa besarnya kerugian anda jika tidak upgrade keahlian.