JOM KITA MAJU BERSAMA VEMMA

SEBUAH PELUANG PERNIAGAAN TERBESAR YANG PERLU DITEROKAI OLEH RAKYAT MALAYSIA UMUMNYA DAN MASYARAKAT BUMIPUTERA KHASNYA

PROGRAM PEMAKANAN VeMMA

Barangkali
antioksidan cecair yang paling berkesan di seluruh dunia!

Manggis yang dikenali sebagai Ratu Buah-Buahan telah diguna oleh pengamal kesihatan di benua Asia sejak berkurun-kurun kerana faedah pemakanan dan rasa enaknya. Dengan mencantumkan kuasa antioksidan manggis dengan vitamin, zat mineral yang berpunca daripada tumbuhan , aloe vera dan teh hijau, anda dapat mencapai satu asas pemakanan unggul, iaitu Program Pemakanan VeMMA Essential for Life!

Seperti dimaklum ramai, pengambil multivitamin dan zat mineral setiap hari adalah penting untuk kesihatan sempurna pada jangka masa yang panjang. Program Pemakanan VeMMA menyediakan dua rumusan cecair yang sungguh berkesan dan menyediakan vitamin, zat mineral dan antioksidan yang anda perlu untuk membina asas pemakanan yang kukuh. Setiap produk VeMMA adalah mudah diserap oleh badan (bioavailable) , lazat dan mudah diambil.

Dalam Program Pemakanan VeMMA ini, anda akan mendapat sebotol Mangosteen Plus @32 auns dan sebotol Kiwi-Strawberry Essential Mineral @ 32 auns. Isikan separuh gelas ukuran VeMMA anda (yang terkandung dalam program anda) dengan Mangosteen Plus dan bakinya dengan Essential Minerals sebagai minuman bertenaga anda pada setiap hari!


Bukankah cara ini begitu mudah untuk menjaga kesihatan badan anda?


PELUANG PERNIAGAAN SECARA PART TIME ATAU FULL TIME

** SILA BACA SEHINGGA SELESAI- HANYA 2 MINIT AKAN MERUBAHKAN CARA HIDUP ANDA, PENERANGAN DIBAWAH ADALAH AMAT PENTING, PAHAMI PASTI ANDA AKAN BERJAYA**

Ini adalah 100% Online internet business tanpa sempadan. Anda boleh menaja peserta dari 57 negara secara online. Hanya dengan mendaftar PERCUMA di http://www.vemmabuilder.com/638965605. Anda tidak perlu berjumpa orang, hanya berhadapan dengan pc/notebook sahaja untuk anda dapat downline dari 57 negara 24 x 7 online. Hebat bukan. Ia berlesen AJL di Malaysia dan ada product Antioksidan no 1 di dunia iaitu vemma (Jus Mangis), company multibillion di USA dan telah beroperasi selama 13 tahun. Baru 2 Tahun memasuki Malaysia secara online. www.vemma.com
(website tentang product dan company)

Ada terdapat 10 jenis bonus untuk kita kecapi setelah menjadi paid member.Anda juga memperolehi website percuma selama 90 hari dari sekarang ini iaitu www.vemmabuilder.com/ID-anda setelah anda mendaftar PERCUMA. Hanya dengan promote website anda akan dapat ramai peserta baru yang ingin membeli product dan membesarkan rangkaian anda dari serata negeri dan negara.
Contoh website saya http://www.vemmabuilder.com/638965605

Segeralah menjadi paid member untuk mendapat pulangan mingguan yang tinggi secara part-time di rumah.

Sekiranya anda tiada credit card, anda boleh mengunakan Debit Card (Master Card)kalau di Malaysia eonbank combi debit card yang mudah untuk mendapatkannya dan segera. Hanya buka akaun simpanan, dalam 30 minit dapat debitcard eonbank. Semua orang berumur 18 tahun keatas boleh memohon dan mendapatkannya. Setelah masukkan duit 16 jam dah boleh daftar paid member dan memjana bonus. Pembayaran melalui Credit Card atau debit Card adalah untuk mempercepatkan proses Bayaran dari 57 negara dan telah 13 tahun terbukti Selamat. Selain dari eonbank, debitcard Public Bank, Ambank, Al-rajhi, www.tunemoney.com juga boleh digunakan. Tetapi digalakkan eonbank. Bagi yang lain mengambil masa untuk mendapatkan debitcard.

Sila membuat pembayaran di www.vemmabuilder.com dan masukkan id dan password anda, clik ‘get started’ Kalau dah lupa sila daftar semula di

http://www.vemmabuilder.com/638965605

“HOME BASED INTERNET BUSINESS”

JANGAN Gadaikan Masa dan Wang Perniagaan Anda Dengan Teknik Yang Anda Cipta Sendiri Selagi Ianya Belum Teruji Berjaya. JANGAN buat pelaburan haram!

Saya Akan Bimbing Anda Ke Arah Satu Revolusi Perniagaan Internet Yg Cukup Hebat.

Berikan Keizinan Kepada Saya Membimbing Anda secara PERCUMA! Kami mahukan anda berjaya bersama-sama.

Pelbagai faedah dan bonus secara peribadi dari kami, termasuk personal coaching dalam semua bidang di internet.

Anda mencari perniagaan sebenar di hanya ingin bekerja dari rumah??

Ini yang anda nanti-nantikan...

Sistem website yang mantap dan berkesan.

Tidak perlu menjual produk.

Disertakan sistem autoresponder yang canggih.

100% dilakukan secara online.

Nilai Bonus USD yang tetap iaitu 1 USD = RM3.80

Bimbingan disediakan untuk kejayaan.

Pejabat di Malaysia sudah beroperasi dan sah undang-undang.

Pembayaran bonus terus ke Akaun Bank Tempatan! secara mingguan!


Amaran: Hanya Untuk Yang Serius Dan Mahukan Pendapatan Lumayan Sahaja !!!

Adakah Anda ?

Inginkan bimbingan PERCUMA dari pakar untuk menjana pendapatan 5K pada setiap bulan?

Mahukan diskaun serta ganjaran dan dibayar terus ke akaun bank anda pada setiap minggu?

Ingin meningkatkan pendapatan dengan menjalankan bisnes dari rumah dan laman web serta sistem yang bekerja 24jam untuk anda.

Ingin memulakan perniagaan sendiri dengan modal yang kecil dan hanya melakukannya secara sambilan tanpa perlu berhenti kerja

Jika tidak, sila berhenti membaca kerana anda hanya membazirkan masa dan tidak memerlukan Peluang Menjana Pendapatan lumayan ini

Bonus Akan Dibayar Setiap Minggu pada hari Sabtu

Selain bonus melalui cek, anda juga akan mendapat bonus pada setiap minggu terus ke akaun bank anda. Cuba anda bayangkan, dengan usaha yang tidak seberapa, tiba-tiba setiap pagi hari Sabtu anda terima email Bonus yang tertera.

This is to inform that JX ENTERPRISE has transfer RM986.32 to your Maybank account on 28 Dec 2008 via Maybank2u.com.

Please check your account balance.

SETIAP MINGGU!! Bukan sebulan sekali, tetapi seminggu sekali!!

Saya amat berminat tapi ada beberapa persoalan yang saya kurang faham

Jangan risau. Kami yakin semua persolan yang bersarang di kepala anda telah ditanya oleh orang lain sebelum ini. Oleh itu kami telah menyediakan satu ebook "Soalan Lazim (FAQ)" untuk rujukan. Maklumat tersebut akan dihantar terus ke email anda.

Khamis, 4 Jun 2009

PROGRAM KESIHATAN VEMMA YANG ANDA PERLU TAHU...

Program Nutrisi VeMMA telah diluluskan oleh edisi 2007 PDR untuk bahagian Ubat Tak Preskripsi dan Diet Tambahan. Andainya prestij dapat diukur, keistimewaan inilah yang membezakan Vemma daripada program nutrisi yang lain.

PDR bagi Ubat Tak Preskripsi dan Diet Tambahan adalah tanda niaga yang digunakan di sini atas kebenaran.


Program Nutrisi VeMMA memberikan faedah-faedah seperti berikut:


Melindung dan menyokong jantung yang sihat*

Mengekalkan kesihatan kardiovaskular dan membantu membentuk sel darah merah yang sihat dan sistem saraf yang sihat.* Mengekalkan tahap asid amino homosisteina yang sihat* Melindungi sel dan membantu kandungan kolesterol pada tahap yang sihat.* Membekalkan vitamin B pada tahap yang sihat kepada jantung.* Merupakan sebahagian daripada diet yang seimbang dengan kandungan lemak tepu dan kolesterol yang rendah, dan mengandungi asid folik, vitamin B6 dan Vitamin B12 yang dapat mengurangkan risiko penyakit vaskular

Menjadikan mata, kulit dan rambut lebih sihat.
Menolong menjadi kulit, mata , gigi, gusi dan rambut lebih sihat.* Menolong menggalakkan kesihatan penglihatan, penglihatan pada malam, dan kesihatan mata.


Menjanakan tenaga yang mencukupi.
Memainkan peranan dalam penyerapan dan metabolisme protein dan karbohidrat .* Membantu dalam penukaran tenaga dan dalam penjanaan tenaga dari glukosa.
Menyokong sistem pengimunan.
Menyokong sistem pengimunan dan dengan meningkatkan fungsi sistem pengimunan.


Penghabus Radikal Bebas yang kuat.
Satu antioksidan yang unggul dengan nilai ORAC yang paling tinggi. Antioksidan membantu badan menentang radikal bebas yang bahaya dan juga menggalakkan panjang umur sel.* Bukti saintifik menunjukkan bahawa penggunaan vitaman antioksidan boleh mengurangkan risiko sesetengah jenis kanser.***

Sistem Pencernaan yang sihat.
Membantu menyokong sistem saluran usus yang normal dan sihat.*

Rumusan Bioavailable
Rumusan berbentuk cecair yang sedap lebih mudah diguna dan lebih bioavailable (sedia diserap oleh badan) daripada pil atau Taplet.

ORAC ValueESSENTIAL MINERALS @ VeMMA

Sains telah memberitahu kita bahawa kesihatan jasmani adalah secara langsung bergantung kepada zat mineral yang diambil berbanding dengan faktor yang lain. * Zat mineral menolong menyokong kesihatan organ, tulang dan sistem pengimunan.*

Essential Minerals adalah mineral semulajadi berbentuk cecair yang unik.Essential Mineral mengandungi 100% mineral berbentuk ion dan menyokong aktiviti nyawa, ia dipekatkan menjadi bentuk yang paling kecil dan mudah diserap badan. Ingrediennya berpunca daripada sumber tumbuhan yang terbiar selama beribu-ribu tahun. Polinutrien semula jadi ini termasuk 65 jenis zat mineral mikro dan ultra mikro. Essential Minerals lazat rasanya dan mudah diambil oleh badan.


Tenaga Nyawa semula jadi
Badan tidak dapat hidup tanpa zat mineral utama dari alam semula jadi. Pada halnya, kehadiran dan keseimbangan zat mineral dalam setiap sel badan adalah penting untuk kesihatan dan kebaikan anda.*
Menyempurnakan Diet anda:
Tubuh anda tidak dapat menghasilkan mineral yang diperlukan. Oleh itu, diet dan sumber tambahan ialah kunci untuk kesihatan badan. Namun demikian, kebanyakan diet yang bertujuan untuk kemudahan sahaja berkurangan zat mineral yang diperlu untuk mendapatkan tenaga, melindungi badan dari radikal bebas serta sokongan terhadap fungsi lain badan yang penting. * Jenama Essential Minerals ialah tambahan mineral cecair yang paling laris di Amerika Utara dengan jualan sebanyak hampir 15 juta botol!
350,000 Pengamal Penjagaan Kesihatan Profesional memang tidak silap!

Mangostin Xanthone Content Per Ounce

Having a more potent, nutrient dense source of mangosteen also boosted the mangostin xanthone content almost 13%. Now there are 64.66 mg of Beta Mangostin and 29.45 mg of other xanthones from the whole mangosteen fruit per serving totaling over 94 mg per serving. No other product can deliver this amount of xanthone protection to your body's cells.

Vitamin Content Per Ounce


Perbandingan Dengan Produk Saingan:


Kuasa Xantona VeMMA
Xantona ialah sebatian semula jadi yang bertindak sebagai antioksidan dan mendatangkan faedah nutrisi yang berasaskan tumbuhan semulajadi kepada tubuh. Antara sumber-sumber xantona yang dikenali, buah manggis mengandungi antioksidan yang tertinggi secara semula jadi. Salah satu jenis xantona yang dikaji dan diselidik secara paling meluas ialah sebatian "beta mangostin" . Jumlah beta mangostin dan xanotana manggis lain yang dibekal oleh Vemma dalam setiap auns melebihi mana-mana produk manggis lain yang telah kami uji. Ini bermakna jika dibandingkan setiap auns, tahap perlindungan xantona dan antioksidan yang diberi oleh Vemma adalah paling tinggi.!
++Perbandingan berdasarkan ujian makmal bebas yang dijalankan pada Disember 2003 (Lot #S032801), Februari 2004 (Lot #A01), Jun 2004 (Lot #00455304) dan November 2004 (Lot #01B401). Nama produk dan syarikat ialah tanda niaga syarikat masing-masing.Kuasa Vitamin VeMMA.
Merangkumi 12 jenis vitamin serba lengkap meningkatkan kuasa nutrisi VeMMA. Kajian menunjukkan bahawa vitamin adalah penting untuk kesihatan dan kebaikan kita. Faedah vitamin yang mengagumkan termasuk perlindungan antioksidan serta sokongan nutrisi dan pertumbuhan badan..* Kajian menunjukkan bahawa kebanyakan orang dewasa yang berpendidikan mengambil satu pil atau tablet multivitamin setiap hari. Bentuk cecair VeMMA yang lazat rasanya adalah lebih mudah diserap oleh badan berbanding dengan pil atau taplet.
*Pernyataan-pernyataan tersebut belum dinilai oleh Pentadbiran Makanan dan Ubat (FDA). Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah mana-mana penyakit.