JOM KITA MAJU BERSAMA VEMMA

SEBUAH PELUANG PERNIAGAAN TERBESAR YANG PERLU DITEROKAI OLEH RAKYAT MALAYSIA UMUMNYA DAN MASYARAKAT BUMIPUTERA KHASNYA

PROGRAM PEMAKANAN VeMMA

Barangkali
antioksidan cecair yang paling berkesan di seluruh dunia!

Manggis yang dikenali sebagai Ratu Buah-Buahan telah diguna oleh pengamal kesihatan di benua Asia sejak berkurun-kurun kerana faedah pemakanan dan rasa enaknya. Dengan mencantumkan kuasa antioksidan manggis dengan vitamin, zat mineral yang berpunca daripada tumbuhan , aloe vera dan teh hijau, anda dapat mencapai satu asas pemakanan unggul, iaitu Program Pemakanan VeMMA Essential for Life!

Seperti dimaklum ramai, pengambil multivitamin dan zat mineral setiap hari adalah penting untuk kesihatan sempurna pada jangka masa yang panjang. Program Pemakanan VeMMA menyediakan dua rumusan cecair yang sungguh berkesan dan menyediakan vitamin, zat mineral dan antioksidan yang anda perlu untuk membina asas pemakanan yang kukuh. Setiap produk VeMMA adalah mudah diserap oleh badan (bioavailable) , lazat dan mudah diambil.

Dalam Program Pemakanan VeMMA ini, anda akan mendapat sebotol Mangosteen Plus @32 auns dan sebotol Kiwi-Strawberry Essential Mineral @ 32 auns. Isikan separuh gelas ukuran VeMMA anda (yang terkandung dalam program anda) dengan Mangosteen Plus dan bakinya dengan Essential Minerals sebagai minuman bertenaga anda pada setiap hari!


Bukankah cara ini begitu mudah untuk menjaga kesihatan badan anda?


PELUANG PERNIAGAAN SECARA PART TIME ATAU FULL TIME

** SILA BACA SEHINGGA SELESAI- HANYA 2 MINIT AKAN MERUBAHKAN CARA HIDUP ANDA, PENERANGAN DIBAWAH ADALAH AMAT PENTING, PAHAMI PASTI ANDA AKAN BERJAYA**

Ini adalah 100% Online internet business tanpa sempadan. Anda boleh menaja peserta dari 57 negara secara online. Hanya dengan mendaftar PERCUMA di http://www.vemmabuilder.com/638965605. Anda tidak perlu berjumpa orang, hanya berhadapan dengan pc/notebook sahaja untuk anda dapat downline dari 57 negara 24 x 7 online. Hebat bukan. Ia berlesen AJL di Malaysia dan ada product Antioksidan no 1 di dunia iaitu vemma (Jus Mangis), company multibillion di USA dan telah beroperasi selama 13 tahun. Baru 2 Tahun memasuki Malaysia secara online. www.vemma.com
(website tentang product dan company)

Ada terdapat 10 jenis bonus untuk kita kecapi setelah menjadi paid member.Anda juga memperolehi website percuma selama 90 hari dari sekarang ini iaitu www.vemmabuilder.com/ID-anda setelah anda mendaftar PERCUMA. Hanya dengan promote website anda akan dapat ramai peserta baru yang ingin membeli product dan membesarkan rangkaian anda dari serata negeri dan negara.
Contoh website saya http://www.vemmabuilder.com/638965605

Segeralah menjadi paid member untuk mendapat pulangan mingguan yang tinggi secara part-time di rumah.

Sekiranya anda tiada credit card, anda boleh mengunakan Debit Card (Master Card)kalau di Malaysia eonbank combi debit card yang mudah untuk mendapatkannya dan segera. Hanya buka akaun simpanan, dalam 30 minit dapat debitcard eonbank. Semua orang berumur 18 tahun keatas boleh memohon dan mendapatkannya. Setelah masukkan duit 16 jam dah boleh daftar paid member dan memjana bonus. Pembayaran melalui Credit Card atau debit Card adalah untuk mempercepatkan proses Bayaran dari 57 negara dan telah 13 tahun terbukti Selamat. Selain dari eonbank, debitcard Public Bank, Ambank, Al-rajhi, www.tunemoney.com juga boleh digunakan. Tetapi digalakkan eonbank. Bagi yang lain mengambil masa untuk mendapatkan debitcard.

Sila membuat pembayaran di www.vemmabuilder.com dan masukkan id dan password anda, clik ‘get started’ Kalau dah lupa sila daftar semula di

http://www.vemmabuilder.com/638965605

“HOME BASED INTERNET BUSINESS”

JANGAN Gadaikan Masa dan Wang Perniagaan Anda Dengan Teknik Yang Anda Cipta Sendiri Selagi Ianya Belum Teruji Berjaya. JANGAN buat pelaburan haram!

Saya Akan Bimbing Anda Ke Arah Satu Revolusi Perniagaan Internet Yg Cukup Hebat.

Berikan Keizinan Kepada Saya Membimbing Anda secara PERCUMA! Kami mahukan anda berjaya bersama-sama.

Pelbagai faedah dan bonus secara peribadi dari kami, termasuk personal coaching dalam semua bidang di internet.

Anda mencari perniagaan sebenar di hanya ingin bekerja dari rumah??

Ini yang anda nanti-nantikan...

Sistem website yang mantap dan berkesan.

Tidak perlu menjual produk.

Disertakan sistem autoresponder yang canggih.

100% dilakukan secara online.

Nilai Bonus USD yang tetap iaitu 1 USD = RM3.80

Bimbingan disediakan untuk kejayaan.

Pejabat di Malaysia sudah beroperasi dan sah undang-undang.

Pembayaran bonus terus ke Akaun Bank Tempatan! secara mingguan!


Amaran: Hanya Untuk Yang Serius Dan Mahukan Pendapatan Lumayan Sahaja !!!

Adakah Anda ?

Inginkan bimbingan PERCUMA dari pakar untuk menjana pendapatan 5K pada setiap bulan?

Mahukan diskaun serta ganjaran dan dibayar terus ke akaun bank anda pada setiap minggu?

Ingin meningkatkan pendapatan dengan menjalankan bisnes dari rumah dan laman web serta sistem yang bekerja 24jam untuk anda.

Ingin memulakan perniagaan sendiri dengan modal yang kecil dan hanya melakukannya secara sambilan tanpa perlu berhenti kerja

Jika tidak, sila berhenti membaca kerana anda hanya membazirkan masa dan tidak memerlukan Peluang Menjana Pendapatan lumayan ini

Bonus Akan Dibayar Setiap Minggu pada hari Sabtu

Selain bonus melalui cek, anda juga akan mendapat bonus pada setiap minggu terus ke akaun bank anda. Cuba anda bayangkan, dengan usaha yang tidak seberapa, tiba-tiba setiap pagi hari Sabtu anda terima email Bonus yang tertera.

This is to inform that JX ENTERPRISE has transfer RM986.32 to your Maybank account on 28 Dec 2008 via Maybank2u.com.

Please check your account balance.

SETIAP MINGGU!! Bukan sebulan sekali, tetapi seminggu sekali!!

Saya amat berminat tapi ada beberapa persoalan yang saya kurang faham

Jangan risau. Kami yakin semua persolan yang bersarang di kepala anda telah ditanya oleh orang lain sebelum ini. Oleh itu kami telah menyediakan satu ebook "Soalan Lazim (FAQ)" untuk rujukan. Maklumat tersebut akan dihantar terus ke email anda.

Khamis, 4 Jun 2009

VeMMA Testimonial


VeMMA Testimonial

Dear ,


Saya Sheila Arshad,seorang ahli VEMMA di Malaysia...
Sejak saya join Vemma,saya dapat rasakan perubahan pada diri saya kerana saya juga mengalami masalah keletihan dan juga ahli keluarga saya terutamanya ayah saya...
Nak tahu,sebelum ni ayah saya menghidap penyakit gout,kencing manis,darah tinggi dan banyak lagi......Sampaikan perlu makan 21 biji pil sehari dan perlu ambil darah 1 kali setiap 2 minggu..AMAT MENYEDIHKAN....Kalau ayah dah datang sakitnya,tak payah ceritalah,asyik marah memanjang...Panas jugak telinga ni...Tapi,kalau dah sakit,tak dapat nak kata apa....
Tapi,sejak saya mengambil keputusan menyertai VEMMA,saya bagi setengah dari produk VEMMA pada ayah saya.....2 bulan mengamalkannya,ayah saya beransur pulih....Tidak lagi perlu makan 21 pil tersebut.......Apatah lagi nak ambil darah..Cuma sesekali untuk memastikan tekanan darah stabil....Doktor juga terkejut dengan perubahan yang dialami..walaupun pada mulanya ayah saya mengalami gatal-gatal...Mungkin side effect produk VEMMA yang mula memberi kesan.....
Namun,saya bersyukur dipertemukan dengan VEMMA kerana VEMMA lah ayah saya tidak lagi menderita makan pil dan sentiasa dicucuk jarum...
Saya sendiri semakin cergas selepas mengamalkannya..
Syukur ALHAMDULLILLAH....
Terbukti VEMMA bukanlah calang-calang produk....TERIMA KASIH